Угода конфіденційності з Користувачами

1. Дана Угода діє для всіх інтернет-сервісів, інтернет-сайтів та інтернет-продуктів (надалі усі разом «Cайти», а кожен окремо – «Сайт»), що надаються інтернет-ресурсом KudaPostupat.ua і його Адміністрацією (компанією власником).
2. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сайтів, свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.

3. Під час користування Користувачем Сайтів Володілець здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
3.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сайтів, так і у процесі користування Сайтами;
3.2. файли cookie;
3.3. ір-адреси;
3.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3.5. та інше

4. Володілець включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сайтом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сайтів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сайтів, а також три наступних роки після закриття акаунту на відповідному Сайті та закінчення користування Користувачем послугами Сайтів.

5. Володілець здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, відповідей на запити та листи Користувача, збору статистичної інформації по роботі з Сайтом для її обробки та використання при впровадженні нових сервісів і послуг, нововведень і поліпшень, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).

6. Володілець використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

7. Володілець має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сайт; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сайту для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сайтів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сайті передбачено відповідний функціонал у тому числі державним органам, але тільки за наявності письмового запиту, згідно законодавства України.

8. Користувач має право відмовитись (заперечити) від дублювання своїх персональних даних на інші сайти, які належать Володільцю, а також вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних. Для узгодження можливості на обмеження своїх даних Користувач має надіслати запит на електронну пошту адміністрації Сайту info.kudapostupat@gmail.com

9. Під час користування Користувачем Сайтами, на інтернет-сторінках Сайтів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 3.2, 3.3 та 3.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
9.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
9.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
9.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
9.4. інші ресурси.

10. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

11. Користувач може в будь-який момент відкликати згоду на обробку персональних даних та/або видалити акаунт, створений ним в рамках Сайту, розірвавши таким чином Договір, укладений з Сайтом. Для видалення акаунта користувач повинен направити письмовий запит на видалення, з електронної пошти яка була вказана при реєстрації на Сайті, для ідентифікації такого користувача або особисто звернутись в адміністрацію Сайту. Сайт гарантує користувачам, які висловили бажання розірвати правовідносини з ним, видалення їх персональних даних з бази персональних даних, крім випадків, встановлених законодавством, зокрема, з метою захисту прав і свобод фізичних осіб, персональні дані яких обробляються, чи прав інших суб’єктів відносин, пов’язаних із персональними даними, а також з метою боротьби із злочинністю.

12. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема реалізуємо заходи, спрямовані на захист бази даних користувачів, обмежуючи доступ до неї. Лише уповноважені особи – співробітники Сайту – мають доступ до бази даних..

13. Дана Угода діє як самостійний документ.

16. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http://kudapostupat.ua і будуть обов’язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.

Чи потрібне ЗНО, ДПА для вступу за кордон
ЗНО
Чи потрібне ЗНО, ДПА для вступу за кордон
Стипендії для студентів Польщі у 2020/2021 навчальному році
Новини
Стипендії для студентів Польщі у 2020/2021 навчальному році
Безкоштовне проживання для українців в 43 країнах світу – це реальність про яку мало хто знає
Відкрий для себе
Безкоштовне проживання для українців в 43 країнах світу – це реальність про яку мало хто знає
Академмістечка Любліна
Академмістечка Польщі
Академмістечка Любліна
Як скласти резюме для пошуку роботи в Польщі
Новини
Як скласти резюме для пошуку роботи в Польщі
Вартість навчання в Польщі
Новини
Вартість навчання в Польщі
Популярні професії
Популярні
Популярні професії
Перетин кордону України чоловікам віком від 18 до 60 років – нові зміни після 19.03.2022
Варто знати
Перетин кордону України чоловікам віком від 18 до 60 років – нові зміни після 19.03.2022
Професії майбутнього 2020/2030
Навчання за кордоном
Професії майбутнього 2020/2030
Дякуємо, Польща: спеціальні пропозиції для українців при вступі в польські університети
Варшава
Дякуємо, Польща: спеціальні пропозиції для українців при вступі в польські університети
Назвали топ-5 IT-спеціальностей, на які буде максимальний попит у 2022 році
Варто знати
Назвали топ-5 IT-спеціальностей, на які буде максимальний попит у 2022 році
Продовження навчання у  Польщі для українських біженців
Навчальний процес в Польщі
Продовження навчання у Польщі для українських біженців
Куди поступати після 11 класу: варіанти продовження освіти в Україні та безкоштовне навчання за кордоном
Варто знати
Куди поступати після 11 класу: варіанти продовження освіти в Україні та безкоштовне навчання за кордоном
Усе, що потрібно знати про особливості водіння в Польщі
Варто знати
Усе, що потрібно знати про особливості водіння в Польщі
ТОП-25 найбільш затребуваних професій у Європі: вибираємо спеціальність, з якою ви точно не залишитесь без грошей
IT і нові технології
ТОП-25 найбільш затребуваних професій у Європі: вибираємо спеціальність, з якою ви точно не залишитесь без грошей
ТОП-25 прибуткових жіночих професій: де дівчата можуть заробляти більше за чоловіків?
Варто знати
ТОП-25 прибуткових жіночих професій: де дівчата можуть заробляти більше за чоловіків?
ТОП-25 затребуваних професій 2023: де шукати цікаву роботу з високими зарплатами?
IT і нові технології
ТОП-25 затребуваних професій 2023: де шукати цікаву роботу з високими зарплатами?
Як вибрати свій ідеальний університет на сайті «Куди вступати»
Варто знати
Як вибрати свій ідеальний університет на сайті «Куди вступати»
Польща чекає на українських студентів: знижки та бонуси для абітурієнтів з України від найбільшого комерційного університету Варшави
Варто знати
Польща чекає на українських студентів: знижки та бонуси для абітурієнтів з України від найбільшого комерційного університету Варшави
Перспективні професії 2023: які спеціалісти в Україні можуть розраховувати на підвищення зарплат навіть під час війни?
Варто знати
Перспективні професії 2023: які спеціалісти в Україні можуть розраховувати на підвищення зарплат навіть під час війни?
Головні ризики  і переваги ChatGPT (штучного інтелекту) і чи корисний ChatGPT помічник?
IT і нові технології
Головні ризики і переваги ChatGPT (штучного інтелекту) і чи корисний ChatGPT помічник?
Як влаштуватись на роботу під час навчання: варіанти активності та алгоритм дій
Варто знати
Як влаштуватись на роботу під час навчання: варіанти активності та алгоритм дій
Erasmus+: стажування для студентів в Європі. Почни будувати кар’єру вже сьогодні!
Erasmus
Erasmus+: стажування для студентів в Європі. Почни будувати кар’єру вже сьогодні!
Куди поступати: ТОП-10 польських університетів, в яких навчаються українці
Академмістечка Польщі
Куди поступати: ТОП-10 польських університетів, в яких навчаються українці
X